HOME | Motoren nieuw | V7 Stone


Moto Guzzi V7 Stone

€11.195,00
WILT U DEZE MOTOR FINANCIEREN?

OCCASION DETAILS

Bouwjaar: December 2022
Brandstof: Benzine
KM-Stand: 1 KM
Kleur: Blauw/Oranje

BESCHRIJVING

Het gaat hier om het nieuwe model V7 IV Stone!
Kom proefrijden op ons demo model.

Vergeleken met de vorige versie is de nieuwe aanwinst van Mandello over het algemeen completer qua uitrusting en toont meer volwassenheid, wat ook duidelijk is aan de esthetische impact van de grotere motor, die opvalt door zijn royale uitlaatpijpen in een andere lay-out; het uitzicht vanaf de achterkant benadrukt de grotere cardan-eindaandrijving en het bredere achterwiel, evenals het robuustere paar Kayaba-schokdempers. De stijlvolle zijpanelen zijn nieuw, net als het kortere achterspatbord, elementen die, samen met het nieuwe uitlaatsysteem, de nieuwe 'acht en een half' een vernieuwde en meer verleidelijke look geven.

Er zijn veel nieuwe functies geïntroduceerd om de stabiliteit en het comfort te verbeteren, waardoor de bediening van de Moto Guzzi-bestseller ongewijzigd blijft. Het frame is geëvolueerd met de toevoeging van stalen elementen rondom het balhoofd, terwijl het nieuwe paar schokdempers met grotere veerweg en het nieuwe tweeledige zadel voor meer comfort zorgen. Met hetzelfde doel voor ogen wordt een gloednieuwe voetsteun voor de berijder gebruikt.

Moto Guzzi V7 Stone heeft het nieuwe, volledige LED-lichtsysteem met de koplamp inclusief DRL in de vorm van de Moto Guzzi Eagle, terwijl het nieuwe instrumentenpaneel perfect aansluit bij het uiterlijk van een minimalistische motorfiets, volledig digitaal met een ronde wijzerplaat. Ook de aluminium velgen, in de sportieve stijl die de Stone kenmerkt, zijn nieuw; de achtervelg is voorzien van een bredere 150/70 band.

De V7 Special behoudt het elegante analoge instrumentenpaneel met dubbele wijzerplaat (snelheidsmeter en toerenteller) en de ultraklassieke spaakvelgen.

De V7 zal ook beschikbaar zijn in een versie met gereduceerd vermogen, in overeenstemming met de Europese A2-rijbewijsbeperkingen en daarmee ideaal voor nieuwe Guzzisti. De nieuwe V7 wordt ook standaard geleverd met instelbare MGCT-tractiecontrole (die ook kan worden uitgeschakeld).

V7 Stone is verkrijgbaar in drie leurenschema's: Nero Ruvido, Azzurro Ghiaccio en Arancione Rame. De kleurvarianten van de V7 Special, die aansluit bij de klassieke en elegante geest van het originele model, zijn Blu Formale en Grigio Casual.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Transmissie: Voetgeschakeld
Vermogen: 48 KW/h (65 PK)

OPTIES EN EXTRA'S

  • ABS
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • LED verlichting
  • Traction control

DEALER MERKEN NIWA