Motorfiets Terugroepactie

Motorfiets Terugroepactie

Heeft u ook een brief ontvangen over een terugroepactie van uw motorfiets?

Graag willen wij deze modificatie voor u verzorgen. U kunt uw motorfiets aanmelden door via het contactformulier de optie terugroepactie te selecteren. Wij gaan dan de benodigde onderdelen voor de modificatie bestellen. Zodra wij deze ontvangen nemen wij contact met u op om samen een afspraak voor vervanging in te plannen. De modificatie wordt geheel kosteloos uitgevoerd.

Vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden tegen een geringe vergoeding indien beschikbaar .

Wij adviseren om de voorgeschreven modificatie zo snel mogelijk door te geven , dan kan de planning daarop afgestemd worden . Uiteraard kan de reparatie ook met een onderhoudsbeurt gecombineerd worden zodat u dit  seizoen alles weer prima in orde heeft en er geen onverwachte problemen ontstaan.

De terugroepactie blijft van toepassing op de betreffende motorfiets en is gekoppeld aan het framenummer. Deze verloopt niet en blijft staan totdat wij deze afmelden in het systeem van de importeur.

Heeft u geen brief ontvangen maar denkt u dat de betreffende modificatie ook van toepassing is op uw motorfiets, vul dan alsnog het formulier in zodat wij het kunnen nakijken in het systeem. Mocht uw motorfiets wel voldoen aan het bouwjaar maar is deze geimporteerd uit het buitenland, ook dan kunt u het formulier invullen. Wij gaan nakijken of u ook gebruik kunt maken van de betreffende terugroepactie.

Bij ons bekende klanten en motoren kunnen volstaan met het doorgeven van het kenteken + kilometerstand . Zo niet graag ook het framenummer meesturen.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons natuurlijk ook bellen op tel.nr. 0228-564000 en staan wij u graag te woord.

MOTOR DEALER MERKEN


VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

MOTOR VERZEKERING
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA