HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

Vanaf 3 maart: Geopend op afspraak!

Onze werkplaats blijft open en onze monteurs blijven operationeel! Showroom geopend op afspraak.

Volgens de laatste richtlijnen van het RIVM mogen wij motorrijders op afspraak adviseren in onze showroom. Dit is van toepassing op motorfietsen, motorkleding én accessoires.

De afleveringen hiervan kunnen in aangepaste vorm en op afstand doorgaan.
Heeft u interesse in een motorfiets of wilt u een proefrit maken? Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak, wij zetten de motor desgewenst buiten voor u klaar!

Is uw motorfiets toe aan onderhoud?
Het is mogelijk de motorfiets bij ons af te leveren op de Tulpenmarkt 1 in Zwaagdijk maar wij kunnen de motor in overleg ook bij u thuis komen ophalen. 
Een afspraak maken via de e-mail heeft onze voorkeur.https://www.niwa.nl/contact  vooral als u een nieuwe klant bent!

Bellen kan natuurlijk ook via: 0228-564000 kans bestaat echter dat u in de wachtrij komt in deze drukke voorjaars periode, graag tot ziens!

 

Op https://www.niwamotoren.shop staat een groot gedeelte van ons assortiment. Accessoires, merchandise en onderdelen zijn hier bijvoorbeeld verkrijgbaar.
Door een account aan te maken in onze webshop ontvangt u standaard 10% korting op alle artikelen! Wij verzenden gratis bij besteding van €100,- of u kunt uw bestelling bij ons afhalen.

Motorkleding en helmen verkopen wij sinds onze samenwerking met Voordeelhelmen op www.voordeelhelmen.nl. Bekijk onze kledingvoorraad online!
Maak een pasafspraak voor uw gewenste kleding en haal uw bestelling op in Zwaagdijk! Bel ons voor advies en een unieke kortingscode!


Zoekt u iets wat u niet op onze websites kunt vinden? Bel, of mail ons en wij vinden een passende oplossing. Dit kunt u ophalen in onze winkel, of wij sturen de producten per post naar u toe!

MOTOR DEALER MERKEN


VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA