HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

De nieuwe Moto Guzzi V85 TT uit voorraad leverbaar!

Moto Guzzi geeft de klassieke enduro een nieuwe toekomst met de introductie van de V85 TT.
De afkorting TT – wat staat voor ‘tutto terreno’ – in de naam zegt eigenlijk alles over de Moto Guzzi V85 TT.

Het is heel apart mee te maken voor ons bedrijf NIWA dat na vele jaren Moto Guzzi weer spring levend is of noem het...terug van weggeweest! Er wordt fors geïnvesteerd om dit hele project tot een succes te maken, het adventure-segment blijft inmens populair, de doelgroep heeft vaak al "zware adventures"achter de kiezen en willen graag iets rijden wat lichter en makkelijker is.

Waar de komst van de Stelvio in 2008 al voor vele verkopen heeft gezorgd, kunnen we voorzichtig al vast gaan stellen dat de V85 TT alle ingrediënten heeft om dit te gaan overtreffen. 

Deze nieuwe ‘acht-en-een-half’ van Moto Guzzi levert 80 pk en een indrukwekkend koppel van 80 Nm, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 omwentelingen.
Hoewel dit het eerste blok van Moto Guzzi is dat gemakkelijk 8.000 tpm draait, doet hij zijn werk traditiegetrouw al vanaf zeer lage toerentallen.

De nieuwe en originele allroad combineert stijlkenmerken uit een rijk en avontuurlijk offroadverleden met een voor Moto Guzzi compleet nieuwe technische lay-out. 
Het kloppende hart van de V85 TT is een 853cc luchtgekoelde 90o V-twin met twee kleppen per cilinder.

Deze V85 TT is gewoon de juiste motor op het juiste tijdstip die de Piaggio groep lanceert, een recent uitgebreide kennismaking met de nieuwe V85 TT op het eiland Sardinië heeft dit voor ons wel duidelijk gemaakt! Deze motor is mooi, pakt je vast, geeft enorm veel vertouwen en is ook nog eens goed betaalbaar! kom proefrijden in Zwaagdijk, we hebben voldoende V85 motoren in bestelling staan en zijn al meer dan 10 jaar officieel dealer van dit mooie merk.

De Demo-motor staat klaar voor een proefrit, leverbaar bij NIWA Motoren rijklaar al voor €13.495,-

Bekijk de Moto Guzzi V85 TT hier

Bekijk de Test van Motorplus

EXCLUSIEF DEALER

VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA