HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

Het Suzuki avontuur begint hier!

Suzuki rijden is een ultieme beleving die met niets te vergelijken valt. Daar doet Suzuki tijdelijk extra avontuur bij cadeau. Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Suzuki motor of scooter koopt, profiteert niet alleen van een aantrekkelijke opstap bonus van €500,- maar heeft ook de keuze uit één van de vele Suzuki Belevingen.

Van VIP kaarten voor de MOTOGP tot een avontuurlijk V-Strom Adventure Weekend en van rijvaardigheidstrainingen tot een circuittraining op Assen. Proefrijden kan op een van onze Suzuki demo's die de gehele maand voor u klaar staan. Zaterdag 31 maart 2018 organiseren wij als hekkensluiter een groot Suzuki evenement.

 

Kom daarom zaterdag 31 maart a.s. proefrijden op de nieuwste Suzuki modellen tijdens de allereerste Angels & Heroes Suzuki Tour van Nederland! Een bijzondere en uitdagende route met de nieuwste adventure- en streetmodellen (of uw eigen motorfiets) onder leiding van schitterende 'Suzuki Angels'.Heeft u de route en de challenges voltooid, dan maakt u kans op leuke prijzen!

In samenwerking met Anton Reus, verkeersschool, is er een opstapcursus voor de beginnende motorrijder. Neem onder leiding van een zeer ervaren rij-instructeur deel aan jouw eerste motorrijles! Voor beschermende kleding wordt gezorgd!
Roon Bike Travel, Isle of Man TT reizen op maat. is aanwezig om u alles te vertellen over de Isle of Man TT reizen en daagt u uit om de snelste rondetijd neer te zetten in de nieuwste TT Isle of Man - The Game

Voor de echte waaghalzen beschikken wij over een 'wheelie simulator'! Wie krijgt de Suzuki GSX-S750 onder controle?!

Aanmelden voor dit evenement kan via onderstaande link.
https://5a8c330cee81665889.momice.events/397970#topmenu 

Geen nieuwe Suzuki?
Geen enkel probleem. Je kan namelijk het hele jaar door de Suzuki Beleving ervaren. Suzuki organiseert namelijk verschillende events waar je sowieso aan kan deelnemen. Denk aan de Suzuki Angels & Heroes Tour, circuittrainingen, avontuurlijke trips, e.d. Houd de Facebook-pagina van Suzuki Motoren in de gaten voor data en aanmeldmogelijkheid.

Bovenstaande actie loopt t/m 31 maart 2018.

EXCLUSIEF DEALER

VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA