HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

Italiaans NIEUWS

13-11-2020

Eerder dan verwacht presenteren wij de Aprilia Tuono 660!

In navolging van de Aprilia RS 660 die wij in december 2020 al verwachten hebben wij zojuist bericht ontvangen dat ook de Tuono 660 onderweg is!
Deze schitterende nakedbike met het nieuwe 660cc Twinblok zal in twee kleuren worden geleverd:

- Concept Black - Vanaf Januari 2021
- Iridium Grey - Vanaf Februari 2021

De Aprilia RS 660 heeft een scherpe rijklaarprijs van €11.950,-

 

Meer afbeeldingen en informatie volgen spoedig!

 

 

13-10-2020

De schitterende Aprilia RS 660, leverbaar in 3 kleurstellingen, is onderweg naar de dealer!
Met een verkoopprijs van €12.450,- verwachten wij een gigantische hit voor komend jaar.

Meer info

 

Aprilia RS 660

Een zeer bijzondere verschijning heeft zich voorgedaan op de 2019 Eicma in Milaan.
Aprilia toont namelijk haar nieuwe RS 660 die naar verluid halverewege 2020 in de showroom staat.

EICMA 2019 luidt een nieuw tijdperk in voor Aprilia. Er komt een nieuwe generatie lichte, krachtige motorfietsen met een geraffineerd ontwerp aan, gecreëerd rond een volledig nieuwe technische basis, met de 660 cc parallelle twincilindermotor als uitgangspunt. Aprilia grijpt terug naar een middenklasse motor. Die krijgt een duwtje in de rug met elektronica en technologie van de Aprilia Racing-afdeling, om dagelijkse ritten opnieuw aangenaam en plezierig te maken. De eerste telg van deze gloednieuwe generatie Aprilia-motorfietsen is de RS 660.

Een uitzonderlijk chassis, verlaagd gewicht, de nieuwe twin motor met 100 pk, elektronica afgeleid van de onoverwinnelijke V4, premium technische invulling. De RS 660 belichaamt de essentie van het Aprilia-merk: de perfecte combinatie van vernieuwing en design. 

Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19
Eén van de absolute highlights van de Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de nieuwe, door Öhlins in samenwerking met Aprilia ontwikkelde Smart EC 2.0 semi-actieve demping. Via twee algemene settings – semi-actief en handmatig – en drie specifieke rijstanden – Track, Sport en Road – is de demping voor en achter inclusief de stuurdemper via knoppen op het stuur nu geheel naar persoonlijke voorkeur instelbaar. Eveneens nieuw voor de 175 pk sterke Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de zwart-rode Superpole-kleurstelling.
 
Aprilia Shiver 900 MY19
Ook de Aprilia Shiver 900 is er voor modeljaar 2019 in twee nieuwe kleurschema’s: Challenging Red en Innovation Dark. Daarnaast heeft Aprilia de smeuïge 900cc V-twin technisch verder verfijnd en geoptimaliseerd, net als het uitlaatsysteem van de Shiver 900. Dankzij de integratie van een smartphone via het Aprilia Multimedia Platform en de bijbehorende app wordt routenavigatie-informatie nu via het TFT-scherm van de Shiver 900 weergegeven.
 
Aprilia RSV4 RR
De 201 pk en 115 Nm sterke V4 van de Aprilia RSV4 RR is inwendig eveneens verder verbeterd en verfijnd, wat heeft geresulteerd in minder wrijving en een geoptimaliseerde timing. Ook is het remsysteem verder aangescherpt met nieuwe, 5 mm dikke stalen remschijven (330 mm). Voortaan is er voor de RSV4 RR keuze uit twee nieuwe kleurschema’s (Rivazza grijs en Arrabbiata zwart) in combinatie met rode velgen. Het topmodel, de RSV4 RF, is er nu in de nieuwe zwart-rode trim ‘Superpole’.

 

 

Moto Guzzi V85 TT debuteert op Intermot in Keulen

1 oktober 2018

We hadden 'm zelf al tijdens Open House kunnen zien, waar 'ie z'n wereldprimeur had, maar op de Intermot in Keulen zal officieel de langverwachte V85 TT op de stand van Moto Guzzi worden gepresenteerd.

 

Een nieuwe, avontuurlijke enduro die sterk verwijst naar Moto Guzzi's rijke offroad historie, dat is volgens de Italianen uit Mandello del Lario de nieuwe V85 TT in een notendop. 

De V85 TT combineert stoere looks met comfortabel rijplezier voor twee. Hij krijgt een voor Moto Guzzi compleet nieuwe, 80 pk sterke, luchgekoelde 850 cc 90° V-twin. Bovendien dient het technische platform van de V85 TT als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe serie toekomstige modellen van het merk met de eagle. 

Vooralsnog zullen we het even met deze karige informatie moeten doen, maar zodra alle info bekend is gemaakt duiken we hier zeker nog even wat dieper op in. De V85 TT zou zomaar het belangrijkste model van Guzzi in jaren kunnen zijn. Zonder er ook maar een meter op te hebben gereden vinden we 'm nu al beter dan de Stelvio ooit is geweest.

MOTOR DEALER MERKEN


VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA