Italiaans NIEUWS

Italiaans NIEUWS

09-12-2023

De nieuwe Moto Guzzi V100 Mandello is vanaf nu te bezichtigen én vrijblijvend te testen bij NIWA!

Hieronder vind u een uiteenzetting van de kleurstellingen, specificaties en de prijstelling.

 

 • Adaptieve aerodynamica
 • Bochten ABS
 • Cruise control
 • Elektronisch verstelbaar windscherm
 • Full LED Verlichting
 • Ride by Wire
 • Rijmodi
 • TFT kleurendisplay
 • Traction control
 • Semi actieve Öhlins vering (alleen op de S versie)
 • TMPS Bandenspanningssensoren (alleen op de S versie)
 • Handvatverwarming (alleen op de S versie)
 • Quickshifter (alleen op de S versie)

Moto Guzzi V100 Mandello: €17.399
Moto Guzzi V100 Mandello S: €20.399

29-12-2021

NIEUW Binnen!

Zojuist hebben wij de nieuwe Aprilia Tuareg 660 mogen ontvangen. Een mooie aftrap naar het seizoen 2022!
U kunt deze motorfiets vanaf nu op afspraak komen bezichtigen bij NIWA Motoren in Zwaagdijk.

 

01-11-2021

APRILIA TUAREG 660 
DE NIEUWE TUAREG IS GEBASEERD OP DE TECHNISCHE KARAKTERISTIEKEN VAN HET 660 PLATFORM VAN APRILIA EN ZIET EEN LEGENDARISCHE NAAM IN OFF-ROAD RIJDEN TERUGKEREN IN STIJL

DE TUAREG 660 IS GEBOREN OM DE WERELD TE VERKENNEN EN ONTWORPEN VOOR DE ZWAARSTE OFFROAD SITUATIES EN GARANDEERT TEGELIJKERTIJD ALS SPORT-TOURING MOTOR COMFORT EN PLEZIER

DANKZIJ EEN UITSTEKENDE VERHOUDING TUSSEN GEWICHT EN  VERMOGEN, GEWELDIGE OFFROAD CAPACITEITEN, BUITENGEWONE CHASSISEIGENSCHAPPEN OP HET ASFALT EN DE BESTE ELEKTRONICA IN ZIJN KLASSE IS DE TUAREG DE NIEUWE BENCHMARK IN DE ADVENTURE CATEGORIE

01-12-2021

De Moto Guzzi V100 Mandello heeft een aantal primeurs voor het merk, te beginnen met de integratie van adaptieve aerodynamica, evenals de montage van semi-actieve ophanging, een IMU en ABS in bochten, plus quick-shift. Een in sommige opzichten nog grotere verandering is het gebruik van vloeistofkoeling, iets waar Moto Guzzi zo lang mogelijk van heeft afgezien, maar grotendeels heeft overgenomen om te voldoen aan de steeds strenger wordende emissienormen.

De Mandello wordt aangedreven door een compacte 90 graden langsgeplaatste V-twin met een inhoud van 1042 cc, en is in feite korter dan het motorblok in de V85 TT, terwijl hij aanzienlijk meer prestaties levert.

Het cijfer waar iedereen op heeft gewacht is de 115 pk. Het koppel bereikt een piek van 105 Nm, maar het overgrote deel daarvan is beschikbaar vanaf slechts 3500 tpm, met de rode lijn bij 9.500 tpm.

 

23-01-2021

100 jaar Moto Guzzi!

Moto Guzzi bestaat dit jaar 100 jaar en om dat passend te vieren hebben de Italianen speciale exclusieve Centenario edities uitgebracht van de V7, V9 en V85 TT. Daarnaast zullen dit jaar tal van initiatieven worden ontplooid, met als hoogtepunt de GMG Giornate Mondiale Moto Guzzi van 9 tot 12 september.

Net als tien jaar geleden heeft Guzzi nu ook een gelimiteerde versie ontwikkeld van de bestaande line-up met Centennial editie, die het hele jaar beschikbaar zal zijn voor de V7, V9 en V85 TT. 

De Centennial modellen zijn te herkennen aan een exclusief, elegant, aantrekkelijk, maar vooral ook historische kleurschema, dat is afgeleid van de legendarische fiets waarmee Guzzi motorgeschiedenis heeft geschreven, de Otto Cilindri van 1955. Een krankzinnig en tegelijkertijd visionair idee, een uitzonderlijke motor die was ontwikkeld voor de 500cc Grand Prix. 

Deze mijlpaal in motorgeschiedenis, die z'n tijd tien jaar vooruit was, klonk niet alleen übervet, maar zag er ook zo uit dankzij de gepolijste stalen tank in combinatie met het matgroen van de kuip en het leder op het zadel. Kleuren die ook de 350 Bialbero karakteriseerden, de motor die in de periode 1953 tot 1957 de 350cc Grand Prix domineerde met een opmerkelijk record van 9 opeenvolgende wereldtitels (5 rijder en 4 constructeur).
Groen was ook de eerste kleur die door een Moto Guzzi werd 'gedragen' met de Normale, het eerste model en is waarschijnlijk de meest iconische kleur van het merk van de Adelaar. Het Style Centre heeft die kleur op een moderne wijze geïnterpreteerd met een matte afwerking in combinatie met een dofgrijze tank. 

13-12-2020

Eerder dan verwacht presenteren wij de Aprilia Tuono 660!

In navolging van de Aprilia RS 660 die wij in december 2020 al verwachten hebben wij zojuist bericht ontvangen dat ook de Tuono 660 onderweg is!
Deze schitterende nakedbike met het nieuwe 660cc Twinblok zal in twee kleuren worden geleverd:

- Concept Black - Vanaf Januari 2021
- Iridium Grey - Vanaf Februari 2021
- Accid Gold - Vanaf Februari 2021

De Aprilia RS 660 heeft een scherpe rijklaarprijs van €11.950,-

 

 

 

13-10-2020

De schitterende Aprilia RS 660, leverbaar in 3 kleurstellingen, is onderweg naar de dealer!
Met een verkoopprijs van €12.450,- verwachten wij een gigantische hit voor komend jaar.

Meer info

 

Aprilia RS 660

Een zeer bijzondere verschijning heeft zich voorgedaan op de 2019 Eicma in Milaan.
Aprilia toont namelijk haar nieuwe RS 660 die naar verluid halverewege 2020 in de showroom staat.

EICMA 2019 luidt een nieuw tijdperk in voor Aprilia. Er komt een nieuwe generatie lichte, krachtige motorfietsen met een geraffineerd ontwerp aan, gecreëerd rond een volledig nieuwe technische basis, met de 660 cc parallelle twincilindermotor als uitgangspunt. Aprilia grijpt terug naar een middenklasse motor. Die krijgt een duwtje in de rug met elektronica en technologie van de Aprilia Racing-afdeling, om dagelijkse ritten opnieuw aangenaam en plezierig te maken. De eerste telg van deze gloednieuwe generatie Aprilia-motorfietsen is de RS 660.

Een uitzonderlijk chassis, verlaagd gewicht, de nieuwe twin motor met 100 pk, elektronica afgeleid van de onoverwinnelijke V4, premium technische invulling. De RS 660 belichaamt de essentie van het Aprilia-merk: de perfecte combinatie van vernieuwing en design. 

Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19
Eén van de absolute highlights van de Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de nieuwe, door Öhlins in samenwerking met Aprilia ontwikkelde Smart EC 2.0 semi-actieve demping. Via twee algemene settings – semi-actief en handmatig – en drie specifieke rijstanden – Track, Sport en Road – is de demping voor en achter inclusief de stuurdemper via knoppen op het stuur nu geheel naar persoonlijke voorkeur instelbaar. Eveneens nieuw voor de 175 pk sterke Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de zwart-rode Superpole-kleurstelling.
 
Aprilia Shiver 900 MY19
Ook de Aprilia Shiver 900 is er voor modeljaar 2019 in twee nieuwe kleurschema’s: Challenging Red en Innovation Dark. Daarnaast heeft Aprilia de smeuïge 900cc V-twin technisch verder verfijnd en geoptimaliseerd, net als het uitlaatsysteem van de Shiver 900. Dankzij de integratie van een smartphone via het Aprilia Multimedia Platform en de bijbehorende app wordt routenavigatie-informatie nu via het TFT-scherm van de Shiver 900 weergegeven.
 
Aprilia RSV4 RR
De 201 pk en 115 Nm sterke V4 van de Aprilia RSV4 RR is inwendig eveneens verder verbeterd en verfijnd, wat heeft geresulteerd in minder wrijving en een geoptimaliseerde timing. Ook is het remsysteem verder aangescherpt met nieuwe, 5 mm dikke stalen remschijven (330 mm). Voortaan is er voor de RSV4 RR keuze uit twee nieuwe kleurschema’s (Rivazza grijs en Arrabbiata zwart) in combinatie met rode velgen. Het topmodel, de RSV4 RF, is er nu in de nieuwe zwart-rode trim ‘Superpole’.

 

 

Moto Guzzi V85 TT debuteert op Intermot in Keulen

1 oktober 2018

We hadden 'm zelf al tijdens Open House kunnen zien, waar 'ie z'n wereldprimeur had, maar op de Intermot in Keulen zal officieel de langverwachte V85 TT op de stand van Moto Guzzi worden gepresenteerd.

 

Een nieuwe, avontuurlijke enduro die sterk verwijst naar Moto Guzzi's rijke offroad historie, dat is volgens de Italianen uit Mandello del Lario de nieuwe V85 TT in een notendop. 

De V85 TT combineert stoere looks met comfortabel rijplezier voor twee. Hij krijgt een voor Moto Guzzi compleet nieuwe, 80 pk sterke, luchgekoelde 850 cc 90° V-twin. Bovendien dient het technische platform van de V85 TT als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe serie toekomstige modellen van het merk met de eagle. 

Vooralsnog zullen we het even met deze karige informatie moeten doen, maar zodra alle info bekend is gemaakt duiken we hier zeker nog even wat dieper op in. De V85 TT zou zomaar het belangrijkste model van Guzzi in jaren kunnen zijn. Zonder er ook maar een meter op te hebben gereden vinden we 'm nu al beter dan de Stelvio ooit is geweest.

MOTOR DEALER MERKEN


VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

MOTOR VERZEKERING
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA