HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

Italiaans NIEUWS 2019-2020

Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19
Eén van de absolute highlights van de Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de nieuwe, door Öhlins in samenwerking met Aprilia ontwikkelde Smart EC 2.0 semi-actieve demping. Via twee algemene settings – semi-actief en handmatig – en drie specifieke rijstanden – Track, Sport en Road – is de demping voor en achter inclusief de stuurdemper via knoppen op het stuur nu geheel naar persoonlijke voorkeur instelbaar. Eveneens nieuw voor de 175 pk sterke Aprilia Tuono V4 1100 Factory MY19 is de zwart-rode Superpole-kleurstelling.
 
Aprilia Shiver 900 MY19
Ook de Aprilia Shiver 900 is er voor modeljaar 2019 in twee nieuwe kleurschema’s: Challenging Red en Innovation Dark. Daarnaast heeft Aprilia de smeuïge 900cc V-twin technisch verder verfijnd en geoptimaliseerd, net als het uitlaatsysteem van de Shiver 900. Dankzij de integratie van een smartphone via het Aprilia Multimedia Platform en de bijbehorende app wordt routenavigatie-informatie nu via het TFT-scherm van de Shiver 900 weergegeven.
 
Aprilia RSV4 RR
De 201 pk en 115 Nm sterke V4 van de Aprilia RSV4 RR is inwendig eveneens verder verbeterd en verfijnd, wat heeft geresulteerd in minder wrijving en een geoptimaliseerde timing. Ook is het remsysteem verder aangescherpt met nieuwe, 5 mm dikke stalen remschijven (330 mm). Voortaan is er voor de RSV4 RR keuze uit twee nieuwe kleurschema’s (Rivazza grijs en Arrabbiata zwart) in combinatie met rode velgen. Het topmodel, de RSV4 RF, is er nu in de nieuwe zwart-rode trim ‘Superpole’.

 

 

Moto Guzzi V85 TT debuteert op Intermot in Keulen

1 oktober 2018

We hadden 'm zelf al tijdens Open House kunnen zien, waar 'ie z'n wereldprimeur had, maar op de Intermot in Keulen zal officieel de langverwachte V85 TT op de stand van Moto Guzzi worden gepresenteerd.

 

Een nieuwe, avontuurlijke enduro die sterk verwijst naar Moto Guzzi's rijke offroad historie, dat is volgens de Italianen uit Mandello del Lario de nieuwe V85 TT in een notendop. 

De V85 TT combineert stoere looks met comfortabel rijplezier voor twee. Hij krijgt een voor Moto Guzzi compleet nieuwe, 80 pk sterke, luchgekoelde 850 cc 90° V-twin. Bovendien dient het technische platform van de V85 TT als basis voor de ontwikkeling van een nieuwe serie toekomstige modellen van het merk met de eagle. 

Vooralsnog zullen we het even met deze karige informatie moeten doen, maar zodra alle info bekend is gemaakt duiken we hier zeker nog even wat dieper op in. De V85 TT zou zomaar het belangrijkste model van Guzzi in jaren kunnen zijn. Zonder er ook maar een meter op te hebben gereden vinden we 'm nu al beter dan de Stelvio ooit is geweest.

EXCLUSIEF DEALER

VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA