HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

NIWA Racing Nederlands Kampioen wegrace in 2017!!

Glenn van Straalen heeft op de NIWA-SUZUKI GSX-R600 laten zien een klasse apart te zijn .Tijdens de races op het circuit van Assen afgelopen Zaterdag heeft de NIWA coureur de overwinning behaald in de NK Supersport 600 klasse, hij werd daarmee Nationaal kampioen . De pas 16 jarige coureur uit Hoogkarspel is daarmee de jongste winnaar ooit in deze klasse .

NIWA Racing, onderdeel van NIWA Motorservice, is als bedrijf al meer dan 20 jaar actief in de nationale wegrace sport en heeft al meerdere kampioenschappen behaald. Dit kampioenschap is echter een heel bijzondere. Zelden hebben wij zo constant kunnen presteren met een piepjonge coureur en is de nationale titel met nog 2 wedstrijden te gaan reeds binnen!

Een jongensdroom voor Nico Wagenaar eigenaar van NIWA Motorservice is uitgekomen, een nationale titel in de wegracesport binnen halen met een Westfriese coureur, eigen mensen en materiaal dus zonder tussenkomst van andere partijen.

NIWA Racing bedankt alle trouwe supporters en de BV NIMAG SUZUKI in het bijzonder voor het jarenlange vertrouwen in ons Race-team . 

NIWA Racing!

Klik hier voor meer info!

 

 

 

 

 

 

EXCLUSIEF DEALER

VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA