NIWA Circuitdag

NIWA Circuitdag

Circuitdagen zijn in mum van tijd uitverkocht. Er worden steeds meer supersports/nakeds verkocht voor trackdays en ook ons team kijkt dan ook met veel enthousiasme uit naar het jaarlijkse teamuitje op Assen.

Dit willen wij komend seizoen graag met jullie delen! Daarom hebben wij alvast 30 plekken geboekt bij R.S.Z. Motorsport. Dit evenement zal dit jaar plaatsvinden op: 
18 september 2023.

Het is een zeer speciale circuit-dag, want naast de “NIWA groep” rijdt ook de zomeravondcompetitie die dag haar verschillende kwalificaties en wedstrijden. Voor de echte beginner hebben wij diverse plekken kunnen regelen met begeleiding van ervaren motormuizen.

Kom het circuitgevoel ervaren op 18 September en schrijf je in voor deze uitermate spannende maar ook leerzame sportieve motor dag!

We rijden dus allemaal in 1 groep met een snelheidsindicatie van 1.57 tot 2.16. Let wel, dit is dus voor de licht gevorderde tot ervaren circuitrijder. Voor de beginners hebben wij een aantal plekken weten te reserveren met begeleiding. Deze groep rijdt apart en past zich aan naar het niveau van de groep. Als je nog nooit op Assen hebt gereden dien je je ook voor deze groep in te schrijven! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Inschrijven kan door een mail te sturen naar verkoop@niwa.nl met als onderwerp: Aanmelding NIWA Trackday. Geef je niveau en eventuele rondetijd door. De kosten van dit evenement zijn €245,-. Vervoer van en naar Assen is op eigen gelegenheid. Deze circuitdag rijdt u op uw eigen weg/circuitmotor. We zijn tevens de mogelijkheden aan het bekijken om motoren ter beschikking te stellen voor de verhuur.

 

2 The Experience is die dag ook aanwezig en bied de S1000RR aan voor de verhuur: https://www.2theexperience.nl/circuitmotor-huren/

MOTOR DEALER MERKEN


VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING

MOTOR VERZEKERING
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

DEALER MERKEN NIWA