HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Schuberth, C-3 Pro Matt Fluo Yellow Europe

€ 679,95
NU VOOR € 578,00

Schuberth, C-3 Pro Matt Fluo Yellow Europe

Sinds de Duitse helmfabrikant Schuberth de eerste systeemhelm ter wereld introduceerde heeft elke nieuwe generatie helmen van Schuberth de helmindustrie gerevolutioneerd. Met de introductie van de sportieve C3 PRO Intensity, de vierde generatie systeemhelmen van Schuberth, lukt het Schuberth weer.
De C3 PRO is niet alleen de stilste, veiligste en lichtste systeemhelm in zijn klasse. Twee volledig geïntegreerde antennes dragen zorg voor een sublieme geluidskwaliteit en optimaal bereik van het optionele Bluetooth® SRC-systeem. Dit gepatenteerde communicatiesysteem is eveneens volledig geïntegreerd zodat het extreem lage geluidsniveau van de C3 PRO (82dB bij 100 km/h) gewaarborgd blijft. De C3 PRO is daarmee zelfs Schuberth 's stilste helm ooit.Op maar liefst 23 punten is de helmschaal geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld dankzij de nieuw ontwikkelde topspoiler heeft de C3 PRO geen lift en een perfecte directionele stabiliteit, zelfs op topsnelheid.

PRIJZEN

Prijs:   € 679,95 € 578,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 586,50

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA