HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | EXO-1400 AIR CARBON

€ 389,99

EXO-1400 AIR CARBON

Bij de nieuwe Scorpion EXO-1400 Air Carbon zijn veiligheid en comfort de meest belangrijke eigenschappen van een motorhelm. Door gebruik te maken van een carbon ultra TCT (Thermodynamical Composite Technology)-schaal ontstaat een sterke helm die tevens een laag gewicht kent. De EXO-1400 Air Carbon weegt slechts 1.250 gram. Ook brildragers gaan de Air Carbon waarderen, dankzij de speciale briluitsparingen in de voering. De verschillende ventilatiekanalen geven tijdens zomerse dagen de nodige verkoeling. Direct zonlicht wordt op zulke momenten afgeschermd door het geïntegreerde SpeedView-zonnevizier, dat tevens in hoogte is te verstellen.

Een belangrijke eigenschap van de EXO-1400 is het feit dat de helm perfect op het hoofd aansluit dankzij het Airfit-systeem. Via een pomp zijn de wangstukken namelijk met lucht te vullen en volgt een precieze pasvorm. De Scorpion EXO-1400 Air Carbon wordt standaard geleverd met twee vizieren, dark smoke en een helder exemplaar. Verder ontvang je MAX Vision Pinlock, waarmee condens in de helm tot het verleden behoort. De helm is tevens voorbereid voor gebruik van bluetooth-communicatiemiddelen.

PRIJZEN

Prijs:   € 389,99
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 398,49

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA