HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Givi Trekker Outback 37L set

€ 752,95
NU VOOR € 640,00

Givi Trekker Outback 37L set

Volume: 37 Liter


Afmetingen: 387 mm x 246 mm x 495 mm (H x D x B)


Tegenwoordig zijn maxi-enduros onmogelijk weg te denken van de motormarkt. Ze hebben de harten van vele avontuurlijke motards veroverd.
Deze trend is ook de motorfiets fabrikanten niet ontgaan. Zij reageren hierop door hun motorfietsen aan te passen: nog meer comfort voor lange reizen, nog meer bescherming voor offroad, ...
Aangepaste bagage mogelijkheden zijn essentieel!
De Trekker Outback is speciaal hiervoor ontwikkeld door GIVI, de globale marktleider inzake motorfiets bagage. Met hun 35 jaar ervaring weet GIVI perfect wat de maxi-enduro rijder nodig heeft: koffers volledig vervaardigd uit aluminium, toegankelijk van bovenaf, uitermate schokbestendig,...
Krachtig, toegankelijk, geraffineerd design, volledig uit te rusten met speciale accessoires,... De Trekker Outback is de perfecte combinatie van elegantie en handigheid.
Elke OUTBACK koffer heeft zijn unieke sleutel. Indien u een combinatie maakt van twee zijkoffers met een verschillende inhoud, bijvoorbeeld een 37 liter en een 48 liter, dan hebben deze twee niet dezelfde sloten/sleutels. Het is echter mogelijk om een set van twee of een set van drie sloten in optie bij te bestellen die wel identieke sloten/sleutels hebben zodat u telkens met één sleutel alle koffers kan openen en sluiten.

Let op de koffer(s) wordt geleverd excl. montage rek op de motor. Informeer ons over de mogelijkheden op uw motor.

PRIJZEN

Prijs:   € 752,95 € 640,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 648,50

DEALER MERKEN NIWA