HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Rev'it! Hunter

€ 899,99
€ 899,99
NU VOOR € 675,00

Rev'it! Hunter

NU! De Hunter One-Piecer voor slechts €675,- !!!
Laatste maat 54De nieuwe Hunter is ontworpen voor de coureur die waarde hecht aan professionele kleding met optimale bescherming, maar die niet over het budget van een MotoGP coureur beschikt. Monaco Performance leer is gecombineerd met strategische geplaatste PWR | shell 500D stretch panelen, dit positioneert de Hunter net onder de Stingray, maar biedt deze aanzienlijk meer comfort dan de Bullit.

De ontwerpers van de Hunter hebben het gepresteerd de ergonomie en esthetiek van het pak te optimaliseren, zonder concessies te doen aan de veiligheid. Wanneer de Hunter wordt vergeleken met de Stingray is het zichtbaar dat de protectoren op de schouders en ellebogen van de Hunter anders gevormd zijn en op een andere plek zitten. De vernieuwde protectoren hebben een verstevigde honigraadstructuur die superieure bescherming biedt zonder extra gewicht toe te voegen.
De Hunter is tevens voorzien van een VCS | speed hump, uitneembare voering, CE-goedgekeurde protectoren en aero cool 3D mesh dat zorgt voor goede ventilatie.

PRIJZEN

Prijs:   € 899,99 € 675,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 683,50

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA