HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Rev'it Sand 2

€ 399,99

Rev'it Sand 2

De originele Sand jas is één van de beste verkopende jassen ooit, om deze reden hebben we de praktische en duurzame kenmerken van de jas bewaard en zijn de features verbeterd waar mogelijk en nieuwe innovatieve functies zijn toegevoegd.
De verbeterde verstelbare VCS | ritsen zorgen voor een ventilatie toename van 200% en de jas heeft een geïntegreerde windvanger achter de rits die optioneel voor extra ventilatie kan zorgen of de wind kan blokkeren. De nieuwe Sand 2 is voorbereid voor een Leatt® of MOVEO® nek brace. Met de MOVEO® nek brace is het mogelijk de jas aan en uit te trekken zonder de nek brace te verwijderen.
De Sand 2 heeft connectieritsen waarmee de jas gemakkelijk aan de broek kan worden vastgezet, zodat er geen gat ontstaat waar de wind onder kan komen.
Wanneer het membraan eruit gehaald wordt ontstaat er plaats voor een Challenger verkoelend vest die aan de buitenstof kan worden bevestigd met de verbindingsritsen. Bescherming wordt geboden door de CE-protectoren op de schouders en ellebogen.
Tot slot is het materiaal waarvan de buitenstof gemaakt is vernieuwd, deze nieuwe stof heeft de eigenschap kleuren langer vast te houden dan het materiaal waarvan de orginele Sand gemaakt is.

Advies: Bel of mail ons eerst of het product op voorraad is, voordat u betaalt!

PRIJZEN

Prijs:   € 399,99
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 408,49

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA