HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Rev'it! Sand 3

€ 449,99

Rev'it! Sand 3

De voorganger van de Sand 3 is niet de eerste de beste, maar er mag worden gezegd dat zijn opvolger minstens zo indrukwekkend is. Rev'it! heeft de gebruiksmogelijkheden van de jas vergroot door hem nog veel meer functionele features te geven. Het begint bij de sterke buitenlaag, die gemaakt is van polyester ripstop en PWR | shell en klaar is voor ieder avontuur.

Van buiten naar binnen vind je eerst het zeer ademende, verwijderbare hydratex® 3L membraan, dat de jas 100% waterdicht maakt. De verwijderbare thermovoering maakt de jas nog veelzijdiger. Bij de ontwikkeling hield Rev'it! de onwaarschijnlijk zware omstandigheden waarin de jas gebruikt gaat worden in het achterhoofd, daarom is de jas voorbereid voor de Leatt en Moveo nekbrace, het Challenger koelvest en het HV Connector fluor vest.
Dankzij de talloze verstelopties, waaronder trekkoordjes op de heup, is de jas eindeloos te verstellen. Dit levert bij iedere configuratie de perfecte pasvorm op.

Vergeleken met de Sand 2 heeft de Sand 3 grotere en betere ventilatiemogelijkheden voor armen en bovenlijf, waaronder een verstelband op de taille die actief lucht binnenlaat. De Sand 3 heeft bovendien de prijswinnende SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren en de optie om hem te upgraden met een SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector. Met meer dan genoeg opslagmogelijkheden en schouderbanden die voorbereid zijn voor een actiecamera, effent de Sand 3 voor een breed publiek het pad naar nieuwe avonturen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Advies: Bel of mail ons eerst of het product op voorraad is, voordat u betaalt!

PRIJZEN

Prijs:   € 449,99
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 458,49

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA