HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Roof Desmo 3 Mat Black

€ 399,99

Roof Desmo 3 Mat Black

Na de exclusieve ontwerpen zoals van de Boxer V8 series, komt ROOF met de DESMO. Een nieuwe unieke helm gebaseerd op het ontwerp van de Boxers. In tegenstelling tot alle andere ROOF helmen is de DESMO gefabriceerd van hoogwaardig Polycarbonaat. De ROOF DESMO laat duidelijk z´n spierballen zien, terwijl deze 3 in1 helm toch sierlijk oogt.

In Nederland zijn de ROOF helmen door een selecte groep dealers al jaren goed verkocht. Vooral bij de Harley Davidson en chopper rijders zijn ze zeer in trek. Daar komt nu verandering in. De DESMO is een multifunctionele helm voor nieuwe doelgroepen.

In tegenstelling tot de populaire Boxer series heeft deze helm een Desmo-Lock welke met 1 hand te bedienen is. Tijdens het openen van het kinstuk, dat ook helemaal achterover kan, zal het vizier automatisch mee omhoog schuiven. Bij het gebruik van het vizier staat het vizier dichter op het gezicht om te voorkomen dat er teveel tocht onderdoor zal komen. Het vizier is traploos verstelbaar. Bij gebruik met het kinstuk naar beneden sluit het vizier in een U-profiel waardoor de aansluiting veel meer wind en water zal tegenhouden. Het standaard vizier is helder, optisch zuiver, krasvast en anti-condens van huis uit.

De kinband heeft een Microlock ratelsluiting. Zowel de DESMO als alle Boxers hebben een ECE 22-05 keur voor gebruik als Jet (J) en voor het gebruik als Integraalhelm (P).

Advies: Bel of mail ons of het product in uw maat op voorraad is!

PRIJZEN

Prijs:   € 399,99
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 408,49

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA