HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Scorpion EXO-510 Air Route

€ 249,99

Scorpion EXO-510 Air Route

De EXO-510 Air van Scorpion staat u dankzij het Airfit ™ systeem toe om de pasvorm van de helm aan te passen door lucht in de verstelbare wangkussens te pompen. Dit zorgt tevens ook voor meer ruisonderdrukking.

De Pinlock® past perfect in het speciaal ingedrukte gebied van het vizier en voorkomt dat condensatie optreedt, precies wanneer het nodig is; als het temperatuurverschil tussen de buitenkant en de binnenkant van de helm toeneemt. Een intrekbaar zonwerend binnenvizier zorgt ervoor dat de zonnestralen direct worden verminderd in verschillende lichtomstandigheden.

Gelanceerd op de nieuwe Scorpion Racing Exo-2000 Air, verbetert het ELLIP-TEC®-faceshield-mechanisme het gemak en de snelheid van het wisselen van vizieren, die zo uniek zijn voor Scorpion. Deze handeling kan binnen 10 seconden zonder gereedschap worden uitgevoerd. Het systeem is in de windtunnel ontworpen om windgeruis op hoge snelheid te minimaliseren en is voorzien van nog krachtigere veren om een optimale pasvorm van het vizier te garanderen.

De KWIKWICK® voering is een zeer effectief, hypoallergeen, verwijderbaar, wasbaar, zacht en aangenaam om aan te raken voering van het nieuwe Scorpion EXO assortiment en voelt als een echte op maat gemaakte slipper voor je hoofd.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Advies: Bel of mail ons eerst of het product op voorraad is, voordat u betaalt!

PRIJZEN

Prijs:   € 249,99
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 258,49

DEALER MERKEN NIWA