HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | SHOEI X-Spirit3 BRINK TC-5

€ 830,00
NU VOOR € 689,00

SHOEI X-Spirit3 BRINK TC-5

Op zoek naar dé helm? Zoek niet verder!

De X-Spirit 3 is een racehelm die zowel op de straat als het circuit maximale veiligheid biedt. Dankzij de lichte AIM+ buitenschaal heeft de helm een optimale schokabsorptie. De helm bestaat uit maar liefst 6 vezellagen. Iedere laag heeft zijn eigen functie. De vezels worden speciaal door Shoei ontwikkeld, AIM+ is Shoei exclusief en tot op heden ongeëvenaard.

Dankzij de spoiler op de achterzijde blijft de helm nog stiller en stabieler bij hoge snelheden dan bij de voorgaande X-Spirit types. Doordat de binnenvoering verstelbaar is, kan je de positie van de helm tot 4 graden kantelen. Zo verstel je de helm voor de ideale positie. Dit is handig voor een heuvelachtig circuit, of als je switcht van sportief naar sport/tour.

De helm is voorzien van een EPS binnenvoering met verschillende dichtheden. Het ventilatiesysteem van de SHOEI X-Spirit III voert warme en vochtige lucht goed af. Met 6 ingaande en 6 uitgaande ventilatiemogelijkheden is deze helm perfect af te stellen. Een extra hoog geplaatste intake zorgt ervoor dat, ook als je in elkaar gedoken zit, grote hoeveelheden lucht door de helm geblazen worden. Zelfs de wangkussens zijn voorzien van ventilatiesleuven.

Sluit de helm goed en veilig af dankzij de Dubbel-D kinsluiting, de veiligste manier om de helm te sluiten.

Korting is geldig op voorraad modellen.

PRIJZEN

Prijs:   € 830,00 € 689,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 697,50

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA