HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | Sidi Insider Camo

€ 129,95
NU VOOR € 100,00

Sidi Insider Camo

Tijdelijke actie!

Ontwerp en kleur staan centraal bij de Insider, de nieuwe Sidi schoen ontworpen en ontwikkeld om een gewaagde en modieuze uitstraling te hebben. De Insider is de meest recente toevoeging aan de Sidi Sport Collectie voor 2014.

Sidi liet zich inspireren door de mode wereld en combineerde dit met hun eigen jarenlange ervaring in motorlaarzen, waardoor het beste van beide is ontstaan. De Insider is technisch en modieus tegelijk en is een perfecte schoen voor iedereen die zich graag expressief uitdrukt op en naast de motor zonder in te boeten op een eigen persoonlijke stijl.

De schoen is voor hem en haar en bevat de nodige technische eigenschappen om de schoen geschikt te maken voor de motor. De rubberen zool zorgt voor constante grip en de enkel en tenen zijn versterkt. Makkelijk en snel aan te trekken, met verwijderbare binnenzool en suede voor het 'vintage'effect.

PRIJZEN

Prijs:   € 129,95 € 100,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 108,50

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA