HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Acties ! | TOM TOM Rider 550

€ 399,00

TOM TOM Rider 550

Nu met gratis Luxe opberghoes!

De nieuwe TomTom Rider 550 motor navigatie is de doorontwikkeling van de populaire TomTom Rider 410 en de 450.

Met deze nieuwe TomTom Rider 550 is het nu mogelijk om SMS- en WhatsApp-berichten te laten voorlezen via je headset, en de nieuwemotorfiets navigatie is geschikt voor Siri en Google Now. Ook kan je de smartphone via steminstructies bedienen. Het voeren van een telefoongesprek of opzetten van een nummer is dus nu volledig handsfree te regelen.

Wil je de TomTom 550 verbinden met het internet dan is een USB kabel en PC niet meer nodig, dit gaat nu gewoon via de ingebouwde WIFI. Het updaten van het navigatie toestel en het downloaden van routes of kaarten gaat nu nog makkelijker en sneller. Ook zitten er meer motorvriendelijke POI's in het navigatie systeem. Daarnaast heeft de TomTom Rider 550 een nieuw Trendy zwart design met een contrastrijk touchscreen die beduidend minder reflecterend is. Daarbij heeft deze Rider een smart touchscreen die nieuwe gevoeligheidsniveaus biedt. Het slimme scherm kan worden ingesteld voor gebruik met lichte of zware handschoenen. Tevens reageert het scherm in de regen sneller en nauwkeuriger op aanrakingen.

De Rider 550 heeft ook meer veiligheid ingebracht door te waarschuwen bij filevorming en bekende ongevalslocaties (zogenaamde blackspots), bijvoorbeeld een extreem scherpe of knijpende bocht.

In de verpakking:

TomTom rider
Motorhouder
Ram-houder
Accukabel / stroomkabel
USB-kabel
Documentatie

PRIJZEN

Prijs:   € 399,00
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 407,50

DEALER MERKEN NIWA