HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

HOME | WEBSHOP | Reiniging | Muc-Off Bike Care Essentials Kit

€ 31,95

Muc-Off Bike Care Essentials Kit

Met de Bike Care Essentials kit heb je alles in 1! De kit omvat namelijk het volgende:
Wheel & Component Brush,
Bike Spray,
Nano Tech Bike Cleaner,
Expanding Microwell spons.

Wheel & Component Brush -Borstel die speciaal vormgegeven is om velgen en spaken met gemak schoon te maken. Het unieke ontwerp is voorzien van een schokbestendige dual density handvat en duurzame nylon borstels.

Bike Spray - verdrijft niet alleen water na het wassen van je motor, maar stoot ook vuil af. Bike Spray laat een glanzende, niet plakkende protectielaag achter op uw frame, ketting, metalen onderdelen en kuipen.

Bike Cleaner - Het schoonmaakmiddel voor wanneer je alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit en het beste resultaat! Muc Off's magische Nano Tech reinigingsformule maakt schoonmaken makkelijk en dringt diep tot in de poriën door voor maximale reiniging.

Microwell spons - Ergonomisch gevormd voor maximaal comfort en voor het optimaal reinigen van grote oppervlaktes. Muc Off denkt aan het milieu door de spons vacuüm te verpakken waardoor het minder plaatst inneemt tijdens transport en minder verpakkingsmateriaal nodig heeft.

Advies: Bel of mail ons eerst of het product op voorraad is, voordat u betaalt!

PRIJZEN

Prijs:   € 31,95
Verzendkosten:   € 8,50
Totaalbedrag:   € 40,45

BESTELLEN

Vul de onderstaande gegevens in en klik op de knop Bestellen om dit product te bestellen. Per e-mail word uw bestelling naar ons toegestuurd. Na het bestellen krijgt u de mogelijkheid om de bestelling via iDeal te betalen.

DEALER MERKEN NIWA