Motorkleding Kringloop

Motorkleding Kringloop

Goedkope Motorkleding

Echt goedkoop motorkleding scoren? Kom naar de kringloop afdeling bij Voordeelhelmen Zwaagdijk. Hier vind je tweedehands kleding in nette staat. Vanaf €30 kan je al een jas of broek scoren en vanaf €10 al handschoenen! Je hoeft geen Marktplaats meer af te zoeken, bij de motorkleding kringloop in Zwaagdijk heb je alle keuze op één plek en kan je rustig passen onder het genot van een kopje koffie.

We hebben in een extern magazijn, aansluitend aan de winkel, de kringloopafdeling geopend. Deze is wel 100m2 groot en bevat meer dan 400 producten. Elke week worden er nieuwe producten ingeleverd, de collectie wisselt dus enorm!

Duurzaamheid

Van het standaard lineaire systeem: take, make, use, waste, willen we langzamerhand naar een circulair systeem, want de grondstoffen van de aarde zijn helaas niet onuitputbaar. Dit houdt in dat grondstoffen gerecycled worden in plaats van weggegooid. Oude textiele motorkleding wordt nu vaak weggegooid in het restafval of wordt lang bewaard in de kast zonder het te gebruiken. Dit is natuurlijk zonde. Zodra het weggegooid wordt, wordt al het textiel verbrand. 

Hierdoor, willen wij als Voordeelhelmen Zwaagdijk zijnde, een tweede leven geven aan textiele en/of leren motorkleding. Wij zullen volledig de verkoop ervan ontzorgen. Geen gedoe met mensen die willen passen of alleen even kijken. Zonder gedoe, verkocht! Niet alleen de impact op het milieu is van belang, maar ook de sociale impact is van belang. 20% van het aankoopbedrag gaat naar het goede doel. Deze doelen zijn Dinstinguished Gentlemans Ride en het Koningin Wilhelmina Fonds.

Zelf spullen verkopen

Je kan je motorkleding te koop aanbieden in onze kringloopafdeling! Je bent zelf verantwoordelijk voor de representativiteit ervan, dit zal uiteraard bij ons ook nog door een keuring gaan. 

Wij zullen de producten voor je verkopen en fungeren als een soort Marktplaats. 

Het bedrag wordt in drieën gedeeld. 50% ontvang je in de vorm van een cadeaubon, 20% wordt gedoneerd aan een goed doel en 30% voor ons om de onkosten te vergoeden.

meer recent nieuws

Profiteer van de zeer interessante bijtellingsregeling op motorfietsen! [...]

Op 4 augustus 2024 organiseren wij de jaarlijkse NIWA Tour! Dit is een georganiseerde rit, [...]

Bekijk de evenementen van NIWA Motoren hier! [...]