MOTO GUZZI V 7

€11.195,00

€10.445,00
WILT U DEZE MOTOR FINANCIEREN?

OCCASION DETAILS

Bouwjaar: 2023
Brandstof: benzine
KM-Stand: Nieuw
Kleur: Zwart
BTW/Marge: btw

BESCHRIJVING

Het gaat hier om het nieuwe model V7 IV Stone!
Kom proefrijden op ons demo model.

Vergeleken met de vorige versie is de nieuwe aanwinst van Mandello over het algemeen completer qua uitrusting en toont meer volwassenheid, wat ook duidelijk is aan de esthetische impact van de grotere motor, die opvalt door zijn royale uitlaatpijpen in een andere lay-out; het uitzicht vanaf de achterkant benadrukt de grotere cardan-eindaandrijving en het bredere achterwiel, evenals het robuustere paar Kayaba-schokdempers. De stijlvolle zijpanelen zijn nieuw, net als het kortere achterspatbord, elementen die, samen met het nieuwe uitlaatsysteem, de nieuwe 'acht en een half' een vernieuwde en meer verleidelijke look geven.

Er zijn veel nieuwe functies geïntroduceerd om de stabiliteit en het comfort te verbeteren, waardoor de bediening van de Moto Guzzi-bestseller ongewijzigd blijft. Het frame is geëvolueerd met de toevoeging van stalen elementen rondom het balhoofd, terwijl het nieuwe paar schokdempers met grotere veerweg en het nieuwe tweeledige zadel voor meer comfort zorgen. Met hetzelfde doel voor ogen wordt een gloednieuwe voetsteun voor de berijder gebruikt.

Moto Guzzi V7 Stone heeft het nieuwe, volledige LED-lichtsysteem met de koplamp inclusief DRL in de vorm van de Moto Guzzi Eagle, terwijl het nieuwe instrumentenpaneel perfect aansluit bij het uiterlijk van een minimalistische motorfiets, volledig digitaal met een ronde wijzerplaat. Ook de aluminium velgen, in de sportieve stijl die de Stone kenmerkt, zijn nieuw; de achtervelg is voorzien van een bredere 150/70 band.

De V7 Special behoudt het elegante analoge instrumentenpaneel met dubbele wijzerplaat (snelheidsmeter en toerenteller) en de ultraklassieke spaakvelgen.

De V7 zal ook beschikbaar zijn in een versie met gereduceerd vermogen, in overeenstemming met de Europese A2-rijbewijsbeperkingen en daarmee ideaal voor nieuwe Guzzisti. De nieuwe V7 wordt ook standaard geleverd met instelbare MGCT-tractiecontrole (die ook kan worden uitgeschakeld).
Black Friday Deal bij Aprilia & Moto Guzzi!

Profiteer de gehele maand November van strakke acties op diverse Aprilia & Moto Guzzi modellen! Tot wel €1500,- voordeel op motoren die in November 2023 te naam worden gesteld.
 

Korting is in deze advertentie reeds verwerkt!
 


TECHNISCHE SPECIFICATIES

Vermogen: 35 kW
Cilinderinhoud: 744 cc
Aantal cilinders: 2
Gewicht (leeg): 186 KG

OPTIES EN EXTRA'S

  • ABS
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • LED verlichting
  • Traction control

DEALER MERKEN NIWA